tisdag 23 juli 2024

Vad håller på att hända med de europeiska och nordiska länderna?



Håller våra europeiska och nordiska länder på att gå in i en ny destruktiv civilisationsfas av barbarisering med en massa konflikter, orsakat av "mjuka stater"?




 


Här i Sverige tycks de flesta bara tycka radikal islam är spännande och berikande på grund av mainstreammedias normalisering av den sortens islam? Hur kan det komma sig, är det verkligen så? Har slutat ta del av gammelmedia så kan inte riktigt veta hur långt det gått, och utanför sociala medier så "pratas" det ju inte så mycket om det, men Sverige lär ju vara det land i Europa som har näst flest muslimer nu (Frankrike har något fler än oss, fast det kan ju bero på tidigare kolonialism och många där har ju franska som modersmål från början, så är ju inte situationen för oss här).

Sådant här nedan är oroväckande då den muslimska andelen av populationen ökat så dramatiskt, alltfler muslimer radikaliseras och en metod för infiltrerande islamister tycks vara att få unga att konvertera till islam:

Verkar dessutom vara en naturlig följd av att låta vissa utvalda hijab-bärande muslimer synas i precis alla möjliga olika sammanhang i Sveriges etablerade media (t.ex. via SVT, TV4 och Bonnierkoncernens olika kanaler) och via den enorma synligheten uppnå kändisstatus som av unga skall uppfattas kopplad till den muslimska ideologin, identiteten och slöjan de bär. Islams utbredning bör oroa oss i större utsträckning än vad som görs, islam borde uppfattas som Sveriges största hot.


“Each one hopes that if he feeds the crocodile enough, the crocodile will eat him last. All of them hope that the storm will pass before their turn comes to be devoured. But I fear – I fear greatly – the storm will not pass. It will rage and it will roar, even more loudly, even more widely.”

— Winston Churchill



Göteborg sommaren 2024 ("status quo-aristokratin" av politiker, journalister och aktivister tycks ha lyckats i sin vurm för islamisering av Sverige), detta uppmärksammar antagligen inte gammelmedia och vad står det på flaggorna med arabisk text, är detta IS eller är det Hamas, eller vad är det?:

Var det verkligen detta ärkebiskop Martin Modéus syftade på, då han menade att Svenska kyrkan har ansvar för att hjälpa till att bereda plats för islam, låta det islamska ta plats, att de har ansvar för att islamisering sker i Sverige? Att vi alla "måste" vänja oss vid det muslimska, som han menade "bidrar till rikedomen i Sverige med många perspektiv"? Var det verkligen mer av detta ovan han syftade på, människor svartklädda från topp till tå, stora svarta flaggor med arabiska, att det är den framtid vi har att vänta alltmer och alltmer utbrett? Tycker majoritetsbefolkningen att detta är rätt väg att gå? Är tystnaden ett tecken på acceptans inför tanken på islamisering som en framtidsvision man strävar efter idag? Jag förstår inte detta.


"Så skimrande var aldrig havet
Och stranden aldrig så befriande
Fälten ängarna och träden aldrig så vackra
Och blommorna aldrig så ljuvligt doftande
Som när du gick vid min sida"

Evert Taube


Möjligen är "den gyllene tiden" förbi och permanent ersatt av en slags skräckblandad oviss tid, utan återvändo. Men jag minns och saknar den tiden jag kände mig hemma i, den som var igenkännbar, enkel och trygg, får jag göra det?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar