fredag 13 september 2024

En rolig satir och en mindre rolig opinionsställning

"När Magdalena Andersson aka Arga Maggan informeras om avslöjandet av Socialdemokraternas Trollotterifabrik aka kombilotteriet." pic.twitter.com/O77jja5hH4


Magdalena Führer är arg igen:

"Ni får ETT enda uppdrag och det är att lura äldre och dementa på pengar, precis som vi alltid lurat skattebetalare, och så kör ni hela skiten åt helvete! Det är så jävla mörkt så Baudins Mumindal framstår upplysande. Sedan den där Nooshi som försöker sno mina antisemiter, det är våra kärnväljare vi talar om! Hur ska vi kunna vinna nästa val utan islamister och antisemiter!?"


Mindre skrattretande är det att se hur vänsterblockets propagandaapparater, bl.a. SVT, SR, TV4, sossestyrda myndigheter och alla dessa sossemoderater (som man vid senaste riksdagsvalet inte var riktigt var medveten om att de fanns i sådan mängd och dessutom så högt upp i makthierarkin!), lyckas i sin avsikt att fösa väljare vänsterut igen. Eller så är det kanske så att en stor del av väljarna tokgillar alla dessa sossar som ljuger, utförsäkrar sjuka, daltar med kriminella, främjar islamister och antisemiter... samt alltså fortfarande berikar sig själva genom att lura pengar av dementa äldre? Dessa fullständigt obegripliga tider!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar